Diensten

Rijnmond Textiles is uw toonaangevende partner in op maat gemaakte textielproducten en professionele oplossingen. Met jarenlange ervaring in de branche, hebben we ons gespecialiseerd in het vervaardigen van een breed scala aan hoogwaardige textielproducten die voldoen aan de specifieke behoeften van onze gewaardeerde klanten.

Ons assortiment omvat een uitgebreide selectie van gordijnen, backdrops, theaterdoeken, velum of plafonddoeken, horizondoeken, horeca-, tuin- en decoratiekussens, podiumrokken, Pipe & Drape-systemen, Easydrape klittenbanddoeken, cirkeltrussen, plafonddoeken en draperieën, allemaal op maat gemaakt en aangepast aan uw exacte specificaties. Of het nu gaat om een klein interieurproject of een grootschalig evenement, wij hebben de expertise en flexibiliteit om aan al uw eisen te voldoen.

Bovendien bieden wij ook professionele railsystemen op maat, zodat u uw textielproducten gemakkelijk en efficiënt kunt installeren en presenteren. Onze railsystemen zijn van de hoogste kwaliteit en worden met uiterste zorg ontworpen en vervaardigd.

Bij Rijnmond Textiles streven we ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Ons team van vakmensen staat klaar om u te begeleiden bij het selecteren van de juiste textielproducten en oplossingen voor uw project. We hechten veel waarde aan kwaliteit, precisie en klanttevredenheid, en we zijn trots op de duurzame relaties die we hebben opgebouwd met onze klanten over de jaren.

Kies voor Rijnmond Textiles als uw betrouwbare partner voor hoogwaardige, op maat gemaakte textielproducten en railsystemen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw project te bespreken en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw visie te realiseren.

Atelier

Ons atelier is gespecialiseerd in het vervaardigen van op maat gemaakte theatergordijnen en diverse andere gordijnen. Met vakmanschap en oog voor detail zorgen wij ervoor dat elk gordijn perfect aansluit bij de wensen van onze klanten. Of het nu gaat om de unieke eisen van een theateromgeving of de specifieke afmetingen van een ruimte, wij leveren hoogwaardige gordijnen die zowel functioneel als esthetisch voldoen aan de verwachtingen. Ontdek de mogelijkheden van maatwerk bij ons atelier, waar kwaliteit en precisie samenkomen.

Uitvoering | Toepassing

Onze op maat gemaakte, brandvertragende producten bieden veelzijdige oplossingen voor uiteenlopende omgevingen. Of het nu gaat om scholen, evenementenlocaties, theaters, musea, feesttenten, festivals, verhuurbedrijven, studio’s, winkels, horeca, standbouw op beurzen, kerken, koren, discotheken, mode shows, of indrukwekkende arena’s zoals Ahoy, Ziggo Dome en GelreDome.

Wij leveren hoogwaardige producten die niet alleen voldoen aan strenge veiligheidsnormen, maar ook naadloos integreren in elke specifieke setting. Ontdek de veelzijdigheid van onze brandvertragende oplossingen, die zowel functioneel als stijlvol zijn, ongeacht de toepassing.

Railsystemen

Wij bieden ook op maat gemaakte railsystemen voor gordijnen. Onze railsystemen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen, waaronder aluminium, stalen helmrail in zowel staal als zwart. Elk systeem wordt geleverd met bijbehorend montagemateriaal en runners, zodat u verzekerd bent van een complete en duurzame oplossing. Op verzoek verzorgen wij tevens de professionele installatie, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het ophangen van de railsystemen. Kies voor gemak en kwaliteit met onze op maat gemaakte gordijnrailsystemen.

Voor onze scherpe prijzen hoeven we zeker niet door het stof!

Voor onze scherpe prijzen hoeven we zeker niet door het stof!